Transport Persoane International

zilnic cu autocare si microbuze

Transport Persoane Targu Jiu-Slovenia

Efectuam curse cu autocarul Targu Jiu – Slovenia direct la destinatie in fiecare zi. Calatorind alaturi de agentia noastra de transport persoane Targu Jiu Slovenia in strainatate, aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 50 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta incantatoare, sigura si confortabila, de aceea cursele cu microbuzul Targu Jiu – Slovenia la adresa au scopul sa ofere unele dintre cele mai moderne si mai civilizate conditii de calatorie international.

Aliseb Tours Targu Jiuia pune la dispozitie servicii de transport persoane Targu Jiu – Slovenia cu plecari zilnice din Targu Jiuia dar si din Slovenia la cele mai avantajoase si corecte preturi. Alaturi de noi veti beneficia de un transport cu autocarul sau microbuzul direct la adresa dorita din Slovenia si de o calatorie sigura si confortabila.

  • Autocare de 5 stele

  • Greutate inclusa: 50 Kg

  • Rezervare cursa telefonic

  • Masa calda in timpul calatoriei

transport-persoane-zilnic

Informatii transport persoane Targu Jiu-Slovenia

Zile plecare

Zilnic

Statie Plecare

Peco Mol

Bagaj gratuit

50 Kg.

Pret

Cere pret

Rezervare bilet

Telefonic sau la imbarcare

DISPECERAT REZERVARI

Sunati pentru a face o rezervare bilet autocar sau microbuz Targu Jiu-Slovenia

Puteti rezerva bilete pentru transport persoane Targu Jiu-Slovenia sau retur si direct la imbarcare. Alaturi de noi puteti parcurge intr-un timp scurt o calatorie placuta in conditii civilizate direct la destinatia dvs.

In ziua anterioara plecarii, dispecerii nostri vor suna toti pasagerii care urmeaza sa fie imbarcati in ziua urmatoare si vor reveni si cu alte precizari, care sa evite timpii de asteptare a masinii pentru imbarcare.

dispecerat-rezervari

Aliseb Tours Targu Jiuia

Agentie de Turism

Telefon dispecerat

0040 759 108 476

Telefon dispecerat

0040 232 763 958

Telefon Dispecerat

0762 206 534