Transport persoane Piatra Neamt Slovenia

Curse zilnice la adresa

Aliseb Tours Romania, in parteneriat cu cele mai mari companii de transport international, operam curse zilnice Piatra Neamt Slovenia la adresa. Ca firma de transport persoane Piatra Neamt Slovenia, asiguram zilnic curse din Romania spre Europa. Pentru detalii si rezervari, apelati dispeceratele noastre, zilnic intre orele 08.30 - 20.00 de Luni pana Sambata inclusiv.

Transport persoane Piatra Neamt Slovenia

✅⭐⭕ Efectuam curse cu autocarul Piatra Neamt Slovenia direct la destinatie in fiecare zi. Calatorind alaturi de agentia noastra de transport persoane Piatra Neamt Slovenia in strainatate, aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 50 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta incantatoare, sigura si confortabila, de aceea cursele cu microbuzul Piatra Neamt Slovenia la adresa au scopul sa ofere unele dintre cele mai moderne si mai civilizate conditii de calatorie international.

Aliseb Tours alaturi de cele mai mari firme partenere de transport persoane printre care Romfour si Giltrans ce pune la dispozitie servicii de transport persoane Piatra Neamt Slovenia cu plecari zilnice din Romania dar si din Slovenia la cele mai avantajoase si corecte preturi. Alaturi de noi veti beneficia de un transport cu autocarul sau microbuzul direct la adresa dorita din Piatra Neamt si de o calatorie sigura si confortabila.

  • Autocare de 5 stele

  • Greutate inclusa: 50 Kg

  • Rezerva cursa prin telefon

  • Masa calda pe traseul cursei

transport persoane zilnic
transport persoane zilnic

Informatii transport persoane Piatra Neamt Slovenia

Zile plecare

Zilnic

Statie plecare

din orasul dvs

Bagaj gratuit

50 Kg

Pret

Cere pret

Rezervare bilet

Telefonic la dispecerat

DISPECERAT REZERVARI

✅⭐⭕ Sunati pentru a face o rezervare bilet autocar sau microbuz Piatra Neamt Slovenia.

Puteti rezerva bilete pentru transport persoane Piatra Neamt Slovenia tur sau retur si direct la imbarcare. Alaturi de noi puteti parcurge intr-un timp scurt o calatorie placuta in conditii civilizate direct la destinatia dvs.

In ziua anterioara plecarii, dispecerii nostri vor suna toti pasagerii care urmeaza sa fie imbarcati in ziua urmatoare si vor reveni si cu alte precizari, care sa evite timpii de asteptare a masinii pentru imbarcare.

Rezervari curse transport persoane

Aliseb Tours Romania

Telefon dispecerat

0232 763 958

Telefon dispecerat

0333 401 224