Transport persoane Romania Slovacia

Curse zilnice la adresa

Aliseb Tours Romania, in parteneriat cu cele mai mari companii de transport international, efectueaza curse zilnice Romania Slovacia la adresa. Ca firma de transport persoane Slovacia Romania, asiguram zilnic curse din Romania spre Slovacia. Pentru detalii si rezervari, apelati dispeceratele noastre, zilnic intre orele 08.30 - 20.00 de Luni pana Sambata inclusiv.

Transport Persoane Romania Slovacia

✅⭐⭕ Efectuam curse cu autocarul Romania Slovacia direct la destinatie in fiecare zi. Calatorind alaturi de agentia noastra de transport persoane Romania Slovacia in strainatate, aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 50 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta incantatoare, sigura si confortabila, de aceea cursele cu microbuzul Romania Slovacia la adresa au scopul sa ofere unele dintre cele mai moderne si mai civilizate conditii de calatorie international.

Aliseb Tours detine un puternic parteneriat cu cele mai mari firme de transport persoane printre care Romfour si Giltrans ce pune la dispozitie servicii de transport persoane Romania Slovacia cu plecari zilnice din Romania dar si din Slovacia la cele mai avantajoase si corecte preturi. Alaturi de noi veti beneficia de un transport cu autocarul sau microbuzul direct la adresa dorita din Slovacia si de o calatorie sigura si confortabila.

  • Autocare de 5 stele

  • Greutate inclusa: 50 Kg

  • Rezervare cursa telefonic

  • Masa calda in timpul calatoriei

transport persoane zilnic

Informatii transport persoane Romania Slovacia

Zile plecare

Zilnic

Statie Plecare

din orasul dvs

Bagaj gratuit

50 Kg

Pret

Cere pret

Rezervare bilet

Telefonic la dispecerat

DISPECERAT REZERVARI

✅⭐⭕ Sunati pentru a face o rezervare bilet autocar sau microbuz Romania Slovacia.

Puteti rezerva bilete pentru transport persoane Romania Slovacia tur sau retur si direct la imbarcare. Alaturi de noi puteti parcurge intr-un timp scurt o calatorie placuta in conditii civilizate direct la destinatia dvs.

In ziua anterioara plecarii, dispecerii nostri vor suna toti pasagerii care urmeaza sa fie imbarcati in ziua urmatoare si vor reveni si cu alte precizari, care sa evite timpii de asteptare a masinii pentru imbarcare.

Rezervari curse transport persoane

Aliseb Tours Romania

Telefon dispecerat

00 40 (333) 401 224

Telefon dispecerat

00 40 (762) 206 534